Tenten van verschillende merken bij Obelink in Winterswijk

Tenten

Het grootste assortiment tenten van Europa vindt u bij Obelink in Winterswijk. Bent u op zoek naar een tent? Dan bent u hier aan het juiste adres. Met een showroom van meer dan 65.000 m2 vindt u hier alles wat u nodig heeft om van uw kampeervakantie een succes te maken.

Tenten van verschillende merken

TentenIn het assortiment treft u tenten van verschillende merken zoals Coleman, Hypercamp, Outwell, Goldcamp, Vango en natuurlijk Obelink zelf. In de showroom vindt u meer dan 200 modellen die u kunt bekijken. Voor welk doeleinde u een tent ook zoekt, u vindt bij Obelink altijd een tent die past bij uw wensen. Omdat iedereen andere wensen heeft en andere dingen belangrijk vindt in een tent, is het belangrijk dat u zelf ervaart wat bij u past. Obelink helpt u hier graag bij. In de showroom vindt u verschillende medewerkers die alles weten van tenten en kamperen en u alles kunnen vertellen over de voor- en nadelen. Zij denken met u mee en kunnen u van passend advies voorzien.

Alles wat nodig is voor een geslaagde kampeervakantie

TentenU vindt bij Obelink niet alleen tenten maar ook alles wat u verder nog nodig hebt zoals scheerlijnen, haringen, grondzeilen, stangen, opbergmogelijkheden, gereedschap en alles voor onderhoud en reparatie van uw tent. Natuurlijk vindt u in het assortiment ook alles om te kamperen. Van slaapbenodigdheden zoals luchtbedden en slaapzakken tot servies, kooktoestellen en campingmeubilair. Ook verwarming en verlichting vindt u hier. Daarnaast heeft Obelink ook caravans, vouwwagens, luifels en voortenten, technische accessoires en outdoorartikelen.

Bezoek de showroom

Wilt u ook de showroom van Obelink bezoeken? U vindt deze in Winterswijk aan de Misterweg 179. De showroom is van maandag tot vrijdag tussen 9.30 en 18.00 uur geopend en op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid. Ook heeft Obelink de beschikking over een eigen restaurant en een babyhoek en speelparadijs.