Kamperen? Vergeet deze 3 dingen niet mee te nemen

Gaat u binnenkort voor het eerste kamperen? Hartstikke leuk natuurlijk, maar het is wel van belang dat u niets vergeet in te pakken. Wanneer u gaat kamperen heeft u namelijk wat andere spullen nodig dan wanneer u op vakantie gaat naar een hotel. Daarom zetten wij vandaag 3 dingen op een rij die u niet mag vergeten wanneer u gaat kamperen.

Een goede tent

Dit is natuurlijk een inkoppertje, want wie vergeet er nou een tent wanneer hij/zij gaat kamperen? Niemand natuurlijk! Echter gaat het in dit geval niet om of u wel of geen tent bij heeft op vakantie, maar over de kwaliteit van de tent. Niets is namelijk vervelender dan ’s ochtends wakker worden in een plas water omdat uw tent kapot is, of halverwege de vakantie met een kapotte rits zitten waardoor de tent niet meer dicht kan. Het is daarom van belang om te investeren in een goede tent van kwaliteit, zodat u dit probleem dus niet heeft. Op zoek naar een goede tent? Kijk dan eens voor een Nomad tent.

kamperen

Badslippers

Daarnaast mag een paar badslippers echt niet ontbreken in uw bagage. Zelfs als het 10 graden is en regent, zult u erachter komen dat u op de camping alsnog baad heeft bij uw badslippers. Ten eerste gaat er namelijk enorm blij mee zijn wanneer u moet douchen. Want ondanks dat de douches op veel campings prima schoon zijn en onderhouden worden, wilt u waarschijnlijk toch liever niet op de grond van de douchecabine staan. En dan is douchen op een paar slippers natuurlijk de ideale uitkomst. Verder komen badslippers tijdens het kamperen ook goed van pas wanneer u even snel ergens heen wilt lopen. Of het nou de ontbijtzaak is of het toilet, niets op een camping is binnen handbereik, en u zult dus altijd even moeten lopen. Geen zin om voor die 5 minuten uw schoenen aan te doen? Dan schiet u gemakkelijk uw badslippers even aan.

Een dikke trui

Ook een lekkere dikke trui is een essential wanneer u gaat kamperen. Ja, zelfs als het 30 graden wordt. Want geloof ons, ’s nachts is het dat niet – zeker niet als u kampeert in Nederland. U moet niet vergeten dat wanneer u gaat kamperen, u eigenlijk altijd buiten bent, ook als u in uw tent ligt. Want een tentdoek houdt de kou echt niet buiten. Daarom is het voor ’s avonds en ’s nachts heerlijk om een dikke trui te hebben. Geloof ons, u krijgt er geen spijt van.

Op zoek naar een kampeeruitrusting voor uw avontuur? Kijk dan eens op de website van Nomad.