Vind jezelf terug tijdens een sauna met overnachting

Sauna met overnachting

Sauna met overnachting, een heerlijke manier om heerlijk te genieten. Dit raad ik jullie zeker aan om gezellig met zijn tweeën te doen. Wij hebben in ieder geval enorm genoten. Daarom schrijf ik nu ook op deze blog, want ik denk dat ik hier een ander ook blij mee kan maken. Door mijn nieuwe functie is er meer druk op mijn schouders gekomen. Nu ben ik zelf verantwoordelijk voor de werkzaamheden van een groep klanten. Daar kwam wat meer bij kijken dan ik had verwacht. Ondanks dat ik het werk kan uitbesteden aan collega’s raakte ik meer en meer gestrest.

Stress

Boek een sauna met overnachting

Zelf had ik niet door dat ik op een andere manier thuis kwam. Het is dat een vriendin het tegen mij zei en vroeg hoe het met me ging. Dus had ik haar op de hoogte gebracht van mijn nieuwe werkzaamheden. Zonder dat ik het wist had ze dus een sauna met overnachting geboekt. Een paar dagen ervoor vertelde ze dus wat ze gepland had en dat ze eens lekker weg wilde. Even geen last van werk of de telefoon, geen afleidingen en even tot rust komen. Zelf vond ik dat een super idee, want wie houdt er nou niet van om lekker te ontspannen in de sauna. Samen vertrokken we naar Nijmegen en kwamen uit in de bossen. Thermen is namelijk omgeven door bosgebied, waardoor je ook echt een rustgevoel krijgt. Het is ook echt alsof je je even terugtrekt.

Ontspanning

Thermen biedt je vele arrangementen en faciliteiten aan, waaronder dus de sauna’s. In plaats van één soort sauna hebben ze er zeven. Elke sauna heeft zijn eigen temperaturen, maar ook extra’s zoals dat er elk uur Eucalyptusolie opgegoten wordt. Hierdoor heb je zelf de vrijheid om te kiezen wat het beste bij jou past.