Een gezellig dagje weg tijdens de coronatijden: wat kan je doen?

We leven in een periode van veel chaos en onzekerheid. We moeten 1.5 meter afstand houden en veel activiteiten zijn gesloten. Gelukkig kan je nog wel gezellige dingen doen met je gezin. Ook tijdens deze rare tijden is het daarom ook leuk om een gezellig dagje uit te gaan met je gezin. Echter kan je natuurlijk veel minder doen en plannen als normaal. Om je een idee te geven van dingen die je wel kunt doen heb ik in dit artikel een paar ideeën beschreven.

Het bos in

Om te begin is het de ideale tijd om lekker te genieten van de natuur. Zorg ervoor dat je naar rustige plekken, zoals het bos, gaat om genoeg afstand te kunnen van anderen. Naast dat het enorm gezellig is, is het ook gezond om even lekker in de frisse lucht te gaan wandelen. Het is een activiteit die vooral nu in de coronatijden door veel mensen meer gerespecteerd wordt.

Fietsen

Veel mensen gebruiken deze tijden ook om nieuwe hobby’s te ontdekken. Mede dankzij het mooie weer zien we dan ook dat steeds meer mensen besluiten om een dagje te gaan fietsen. Het is heerlijk om een van de vele fietsroutes in ons land te volgen en even lekker weg te zijn van huis. En wie weet, fiets je binnenkort elke dag wel voor je plezier.

Er zijn dus genoeg gezellige dingen die je kunt doen tijdens een dagje uit in de corona tijden. Woon je nou in Noord-Holland? Neem dan een kijkje op https://indekop.hollandbovenamsterdam.com/ voor alle leuke activiteiten die je in deze regio kunt doen. Misschien kom je nog op leuke ideeën voor komend weekend.