Efteling met overnachting reserveren

Efteling met overnachting

Efteling met overnachting hebben wij onlangs gereserveerd. Elk jaar gaan wij met de hele familie op stap, wij noemen dit een familie uitje. Ieder jaar is er ene ander gezin de aangewezen personen om een uitje te regelen. Het kan een dag zijn, maar ook een weekend. Deze keer waren wij aan de beurt en meteen kregen wij het idee om een keer naar dit park te gaan. Ooit, toen wij zelf wat kleiner waren, gingen wij hierheen met onze ouders. Des te leuker is het nu om met onze kinderen en ouders hierheen te gaan.

Efteling met overnachting

Gezellig naar de Efteling met overnachting

Vaak genoeg naar dit park geweest, maar nog nooit in een hotel blijven slapen. Des te leuker het was om meet iedereen een nachtje te blijven slapen in Hotel Kroon. Deze staat op loop afstand van het park en dat maakt het juist zo interessant.

Op hun website staan diverse interessante aanbiedingen en hier hebben wij dan ook gebruik van gemaakt. Een dag i dit park rondlopen kan voor sommigen best wel vermoeiend zijn en daarom is het zo fijn om naar het hotel te kunnen gaan. Want in het hotel zijn ook diverse mogelijkheden. Te denken aan een speelkamer voor de kids, als ook een dakterras voor de ouders.