Overnachten op een schitterende locatie

Ben je op zoek naar een overnachting en wil je dat in een mooie omgeving, met een natuurlijk uitzicht over vier forellenvijvers? Hotel Venlo is een zeer gastvrij hotel, hotelkamers voorzien van alle luxe en comfort waar je al snel thuis bent. Eten en drinken zijn prima geregeld, de menukaart is voorzien van verse seizoensproducten dus steeds wisselend. Voor een unieke ervaring is de combinatie met de natuur en de service compleet. Even helemaal bijkomen op het terras bij het geluid van de fontein. Zelfs bij regen zijn er nog meer dan genoeg mogelijkheden in de mooie wintertuin of serre om te ontspannen.

Zakelijke faciliteiten

Ook voor vergaderingen en andere zakelijke activiteiten ben je bij hotel Venlo aan het juiste adres. De nieuwste faciliteiten en alle vijf de vergaderruimtes zijn voorzien van airconditioning voor de warme dagen. Door de prachtige natuurlijke omgeving kun je ontspannen werken aan je zakelijke doelen. De verschillende vergaderzalen zijn één voor één pareltjes te noemen. Bij de vergaderzaal met de serre heb je uitkijk op de prachtige vijvers, het vijverhuis is ook te huur als vergaderlocatie. Vergaderen kan met zijn tweeën, of met grotere gezelschappen tot ongeveer 70 personen. Ieder vergaderzaal heeft zijn mooie unieke eigenschappen, een traditionele vergaderzaal met veel daglicht is ook één van de mogelijkheden.

Arrangementen

Hotel Venlo heeft bepaalde arrangementen die je kunt boeken. Tijdens de feestdagen kun je heerlijk eten met vrienden, familie of een zakelijk gezelschap. Of tijdens de Nieuwjaarsborrel waar je al je vrienden en andere geliefden een heel goed Nieuwjaar wenst met een hapje en een drankje. Met een e shopper naar Arcen naar de brouwerij om de wereld te bewonderen van het bier brouwen. Bij terugkomst word je verwelkomd met een heerlijke barbecue om van te genieten. Leuke en leerzame uitjes om te doen voor groot en klein.