Aanrader: boulevard Scheveningen

Een bezoekje aan de boulevard Scheveningen is echt meer dan de moeite waard voor jong en oud. Het enige wat je dan maar hoeft te doen is te zorgen dat je een dagje vrij hebt en samen gaat genieten. Iedere dag weer heb jij de mogelijkheid om er naar toe te gaan, maar misschien wil jij er wel heen om wat te vieren. Je zou dan kunnen denken aan de trouwdag, een verjaardag van een gezinslid, of zomaar. Je hebt eigenlijk geen reden nodig om hier naar toe te komen, want het is hoe dan ook een heerlijk uitje. Een mooie strandwandeling maken, genieten in een restaurant en dan lekker in een hotel verblijven? Laat je maar eens verwennen en als je een kans hebt om een weekendje hier naar toe te komen, dan is dat zeker een aanrader, voor iedereen. 

Wat is er te doen op de boulevard Scheveningen?

Je hebt de boulevard Scheveningen en dan het nieuwe gedeelte. Het is er niet alleen om te flaneren want eronder ligt ook een stukje bijzondere innovatie. Dit is erg uniek in Nederland. Je vindt namelijk onder de boulevard Scheveningen een kilometerslange dijk. Toen de nieuwe boulevard is gebouwd, heeft de dijk gezorgd voor wat hoofdbrekens en ook voor veel uitdagingen. De dijk moet goed beschermd worden bij een zware storm en daarom zijn er toen ook direct de nodige maatregelen genomen. 

Zoveel te doen!

Een bezoekje aan de sprookjesbeelden aan Zee is echt de moeite waard als je naar de boulevard Scheveningen komt! Het is gratis toegankelijk en het is een beeldenterras en dat is echt te vinden op de boulevard. Het zijn sculpturen van de Amerikaanse beeldhouwer Tom Otterness. Maar ook qua horecamogelijkheden wordt er hier genoeg aangeboden. Het is namelijk een boulevard van wel kilometers lang en daar vind je veel restaurants en ook veel leuke strandtenten. Vaak heb je echt een mooi uitzicht op zee en op De Pier. 

Hier vind je alle informatie over betaald parkeren in Scheveningen.

Dagje weg, bezoek boulevard Scheveningen

Als je zin hebt om een dagje weg te gaan, naar de boulevard Scheveningen en dan combineren met een strandwandeling en een hapje eten, dan doe je daar zeker goed aan! Misschien heb je wel een erg drukke periode achter de rug, dan is het goed dat je even tot rust gaat komen en waar kan dat beter dan aan het strand? Laat je verwennen met een lekker hapje eten en wat drinken. Naar het weer hoef je niet te kijken, want uitwaaien is ook heerlijk. Even je hoofd leegmaken, genieten van het mooie strand, de wilde zee als het stormt misschien wel. Alleen maar fijn als jij er ook naar gaat kijken en daarom is het advies om ook snel wat te reserveren. In de zomer moet je er vaak snel bij zijn omdat het dan wel eens druk kan zijn, maar nu je dat weet kun je er ook aan denken en snel actie ondernemen. Ook als je iemand wil verrassen dan is dit zeker een aanrader!