Goedkoop reizen

Je hebt het juist gelezen. Je kunt goedkoop op reis gaan. Door meerdere handige tips en tricks kun je fors op je reis besparen. Hoe je dat doet lees je in deze reisblog, maar shh niet verder vertellen.

Volg niet de toeristen

Natuurlijk zijn steden zoals LOnden en Parijs ongelooflijk mooi en moet je hier ook is naartoe gaan, maar dit gaat dan geen goedkope reis worden. Er zijn echter heel veel bestemmingen binnen Europa dit minder populair zijn, maar net zo mooi zijn. Deze zijn dan ook veel goedkoper als het om vliegtickets of hotel prijzen gaat. En nog een pluspunt is dat er veel minder toeristen zijn.

Airbnb

Veel mensen doen dit al en je zou kunnen zeggen dat je in een hotel veel meer luxe hebt. Dit is ook waar, maar je bespaart veel geld. Airbnb’s zijn veel goedkoper en je hebt er vaak zelfs een heel appartement voor jezelf. Veel airbnb’s hebben dan ook een eigen keuken. Dit brengt me naar de volgende tip

Kook voor jezelf

Als je de mogelijkheid hebt is het een goed idee om op sommige dagen zelf te gaan koken. Er is natuurlijk niets mooier dan in een nieuw land het eten te gaan proberen, maar elke avond uit eten gaan kan heel duur worden. Wissel het een beetje af en kook ook voor jezelf.

Wandelen

Veel mensen zeggen dat ze op vakantie vaak aan gewicht toenemen. Veel eten en drinken en genieten. Maar er is een manier waarop je je veel beweegt en ook nog geld spaart. De beste manier om een nieuwe stad te ontdekken is door er doorheen te wandelen. Zo bespaar je het geld dat je anders voor OV zou uitgeven. En zoals gezegd ben je ook nog gezond bezig.