Een prachtige villa te koop Spanje!

Heb jij ook wel eens een schitterende woning gezien in het buitenland waarvan jij weet dat die te koop staat? Zelf had ik een prachtige villa te koop Spanje gezien en die kreeg ik niet meer uit mijn gedachten. Zo erg, dat ik uiteindelijk op het internet ben gaan zoeken naar de makelaar!

Hoe het begon!

Geregeld ga ik samen met mijn partner naar Spanje toe. Even de dagelijkse gang van zaken ontvluchten om volledig te genieten van de rust en de ruimte. Zo waren wij aan het wandelen in Costa Blanca waar wij dé villa hebben gezien. Helaas konden wij er niet naar binnen om direct te kijken. Dit omdat er niemand aanwezig was, maar het hield ons in gedachten wel actief bezig! Toen wij thuis kwamen van vakantie zei mijn partner op een gegeven moment waarom wij er eigenlijk niet voor zouden gaan. Dit liet ik mij natuurlijk niet nog eens vertellen! Hierdoor ben ik direct op het internet gaan zoeken naar de makelaar van deze villa.

Snel gevonden en afspraak staat vast!

Al snel merkte ik op dat de verhuurder Puurspanje heet. Dit bedrijf is een Nederlandse onderneming die maar al te goed weet hoe dat het werk verricht moet worden. Het belangrijkste hiervan is dat de juiste kennis en gang van zaken correct wordt afgehandeld.