Wij gaan een boot huren Biesbosch

Mijn ouders gaan elk jaar naar Spanje op vakantie, elk jaar naar hetzelfde hotel en bestemming. Ze zeggen dat het nooit gaat vervelen, maar ik moet er niet aan denken om jaren achter elkaar naar dezelfde bestemming te gaan. Weken van tevoren zijn ze druk met spullen kopen en inpakken en tegen de tijd dat ze gaan zijn ze zo zenuwachtig als het maar kan. Nee dat zal geen vakantie voor mij zijn, ik ben van plan om ook dit jaar weer een boot huren Biesbosch. Gewoon lekker relaxed op het water dobberen, geen vakantie stress. Ik hoef me niet druk te maken of ik alles wel in mij koffer heb zitten en of ik op tijd op het vliegveld ben. Gelukkig blijven wij lekker in Nederland en gaan er gewoon lekker van genieten. Wij zijn van plan om dagjes uit te gaan en daar hoort een boot huren Biesbosch natuurlijk bij.  jachthaven-bootverhuur

De ideale vakantie voor ons

Wij hebben een zeer leuke vakantie gehad en twijfelen er niet aan om ook volgend jaar onze vakantie op dezelfde manier te gaan inplannen. Wij hebben niet één maar drie keer een boot gehuurd, zo goed was dit ons bevallen. Het enige wat wij moesten doen was een tas met lekkere hapjes en drinken inpakken. Nu ik terug kijk op onze vakantie kan ik zeggen dat ik best wel uitgerust ben. Wij hebben geen stress van de vakantie door de koffers in te moeten pakken en het huis netjes achter te laten. Nee wij gingen elke dag lekker relaxed op pad, om tegen de avond weer tevreden thuis te komen. img-foto2-300x224