Waarom een cruiseschip vakantie een goede keuze is!

Heerlijk ontspannen, nergens meer aan hoeven denken omdat alles is geregeld. Een schip vol faciliteiten en een route langs spannende nog nooit bezochte plekken; dat is wat u voor ogen moet hebben als u overweegt te gaan cruisen!

  1. Je komt op veel plekken, zelfs verschillende landen

Amerikaanse families ontdekten jaren geleden al het gemak van en cruise, maar ja zij hebben dan ook het Caribisch gebied voor de deur liggen… De schepen van bijvoorbeeld Royal Caribbean en NCL, die vanuit Miami vertrek, bieden al jaren vele kindvriendelijke faciliteiten. Waterparken, met glijbanen, wavesurf installaties, kindvriendelijke diners, kinderanimatie en veel meer..

2. Het is een ideale gezinsvakantie

Tijdens een Middellandse Zee cruise in de zomermaanden tref je tegenwoordig vele families met kinderen. Gezinnen combineren een landvakantie met een weekje cruise. Lekker makkelijk alles bij de hand, veilig en elke dag een ander strand, nieuwe stad of streek om met elkaar te ontdekken. 

3. Voor koppels een reis waar alles aan boord is!

Koppels die anders wel eens een spaweekendje hebben, kunnen zich aan boord van moderne cruiseschepen laten verwennen in ruime en goed opgezette wellness-centra. Met keuze uit tal van behandelingen, spabaden, sauna´s, moderne fitness apparaten en restaurants waar ook gezondheidsbevorderende gerechten op het menu staan; wordt een kortere cruise al snel het ultieme spaweekend. Met het continue wisselende decor waardoor het schip vaart, zal er aan romantiek geen gebrek zijn.

Er is een cruise die vertrekt vanaf Rotterdam en een cruise vanaf Amsterdam. U bent verzekert van een onvergetelijke vakantie voor jong en oud!