Vakantiehuis Zuid-Frankrijk

Als je droomt van een zonnige en luxe vakantiehuis in Zuid Frankrijk dan is deze droom niet ver weg. Bij Vacances Provences heb je een groot aanbod van luxe vakantiehuizen en villa’s in Zuid-Frankrijk. In deze regio van Frankrijk schijnt gemiddeld maar liefst 300 dagen per jaar de zon en valt er genoeg te doen. Zo kan je wandelen door prachtige natuur zoals lavendelvelden, wijnboerderijen of ruige kustgebieden. Daarnaast kan je elke dag genieten van een heerlijk Frans stokbrood of een van de vele andere lekkernijen in je luxe vakantiehuis., Ga bijvoorbeeld voor een vakantiehuis of villa met zwembad, zodat je heerlijk kan afkoelen. Of kies voor een vakantiehuis dichtbij zee voor dezelfde redenen. De keuze is groot en met elk vakantiehuis van Vacances Provences heb jij jouw zonnige en luxe vakantie waar je altijd al van hebt gedroomd. 

Luxe vakantiehuizen en villa’s

Vacances Provences biedt maar liefst 170 vakantiehuizen en villa’s aan in Zuid-Frankrijk, zodat er altijd een geschikte accommodatie tussen zit voor jou en jouw gezin of de rest van de vriendengroep. Ga bijvoorbeeld voor een exclusieve en moderne villa voor 8 personen en 2 kinderen met zeezicht aan de Côte d’Azur. Met privé verwarmd zwembad en buitendouche een ideale locatie voor gezinnen die houden van comfort en een gevoel van thuis komen. Zo vind je bij Vacances Provences nog veel meer vakantiehuizen, die passen bij jouw wensen. Geef aan waar je naar zoekt en je vindt in een handig overzicht welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Ruime ervaring en tevreden klanten

Als je jouw geschikte vakantiehuis hebt gevonden dan kan je makkelijk en snel boeken door Vacances Provences te mailen, te bellen of te reserveren via internet. Dit bedrijf heeft al meer dan 15 jaar ervaring en heeft gezorgd voor veel tevreden klanten. Met een gemiddelde score van 9,2 weet je dus zeker dat je een geweldige vakantie tegemoet gaat met een vakantiehuis van Vacances Provences. Daarnaast zorgt het bedrijf ook nog eens voor de laagste prijsgarantie en huur je vaak van Nederlandse en Belgische eigenaren, zodat de communicatie soepel verloopt.