Vakantie Rhodos, een leuk idee?

vakantie Rhodos

Je kan in de wereld overal op vakantie, bijvoorbeeld een vakantie Rhodos. Rhodos is een eiland van Griekenland naast Turkije. Zou je hier op vakantie gaan, en wat moet je allemaal weten? Ik vertel je het: Griekenland is een leuk land, ik ben er meerdere keren geweest, maar nog nooit op Rhodos. De informatie die ik heb gevonden wijst naar dat Rhodos erg toeristisch is, je kan van alles vinden zoals archeologische plaatsen en veel restaurants. Om te snappen over Rhodos, vertel ik je over Griekenland.

vakantie Rhodos

Over Griekenland

Zoals ik in de vorige alinea zei, ben ik zelf ook eerder naar Griekenland geweest op vakantie. Daar merkte ik vaak op dat de mensen vriendelijk zijn tegen toeristen en vaak Engels praten, zo zie je ook veel winkels gericht op toeristen waar je leuke souvenirs kan vinden en verschillende soorten voedsel en drank. In Griekenland is het ook vaak best warm maar soms ook wel erg droog, ik had maar een paar keer echt regen gehad. De regen is dus vaak best welkom.

Waar zou je naartoe gaan op vakantie?

Natuurlijk heeft Griekenland veel meer plaatsen waar je naartoe kan gaan. Hoewel is de vraag waar je naartoe wilt. Daarom is het altijd belangrijk om wat onderzoek te doen naar de plek waar je naartoe wilt gaan of die je voorbij ziet komen. Niet alleen om reviews te zien, maar om te weten waar de supermarkten zijn en de populaire plaatsen. Er bestaan veel sites die je kunnen helpen met het zoeken naar een leuke vakantie, misschien is dat een idee?