Vakantie en de corona test

Ga je op vakantie? Dan zou ik zeker een corona test afspraak maken. En waar moet deze aan voldoen? Voor een vakantie geldt: Het testresultaat moet negatief zijn. De corona test mag niet eerder zijn afgenomen dan het maximale aantal uren voor vertrek of aankomst, afhankelijk van de bestemming. Kijk goed waar je de test moet afnemen. Je ontvangt naast de testuitslag, bij een negatief resultaat, ook een afreisdocument. Je dient tijdens de reis dit afreisdocument te kunnen tonen. Het afreisdocument dient Engelstalig te zijn. Je bent zelf verantwoordelijk voor het hebben van de juiste documenten.

Laat je goed informeren

Er wordt benadrukt dat het belangrijk is dat reizigers zich voorafgaand aan een reis zich goed laten informeren. Er kunnen beperkingen gelden of een veranderd reisadvies. Regels kunnen per land verschillen. Is er wel of geen quarantaine plicht of is er een inreisverbod als de cijfers nog te hoog voor dat land zijn? Doe nogmaals een coronatest en laat je goed informeren.

Mondkapjes zeer uitgebreid assortiment

Ga je toch op vakantie, dan kun je best al wel weer veel. Supermarkten, winkels, tankstations en ook de stranden en restaurants gaan zoetjes aan weer open. Je mag daar met meerdere mensen aan één tafel zitten, maar ook hier gelden regels voor. Vooraf reserveren is  momenteel een must. Je moet een mondkapje dragen zodra je van tafel opstaat. Personeel draagt ook een mondkapje. Hotels hebben hun deuren ook weer geopend. Ook hier moet je vooraf reserveren en ook hier draagt personeel een mondkapje. Neem eens een kijkje op www.mondkapjes.be voor een uitgebreid assortiment aan mondkapjes.

Alle info vind je bij Nobraa

Wil je vakantie vieren? Lekker strand, zee en een cocktail? Dat kan weer!  Maar doe ook nog de corona zelftest thuis zodat je geen andere mensen kunt besmetten. Binnen 15 minuten heb je de testuitslag. Betrouwbaar en makkelijk in gebruik. En natuurlijk wil je weten of deze snelle zelftest voor corona betrouwbaar is. Ik zou dan de corona zelftest bestellen bij Nobraa. Waarom? Omdat alles wat je wilt weten over de corona zelftest je hier kunt lezen.