Tip van de dag: een hotel Zeeuws-Vlaanderen

Hotel Zeeuws-VlaanderenWanneer jij eens met jou partner of gezin er tussenuit wilt hoeft dit niet perse buiten Nederland te zijn. In ons land heb je namelijk genoeg locaties waar je heerlijk tot rust kunt komen. vandaag ga ik er eentje delen met jullie die tegen de Belgische grens ligt. Ik ben er zelf nu al twee keer geweest. normaal probeer ik zo veel mogelijk nadere locaties te bezoeken. Omdat deze mij de eerste keer zo goed bevallen was, had ik besloten hier nogmaals naar toe te gaan. Ik zal jullie als eerst eens de site geven zodat jullie deze zelf ook kunnen bezoeken, deze heet restaurant-auport.nl.

Wat wellicht ook interessant is voor bepaalde lezers is dat ze hier hele mooie fietsroutes hebben. Vooral wanneer het mooie weer is, kun je hier genieten van het mooie uitzicht tijdens het fietsen. Wat hier verder nog een aanrader is, is de Zeeuwse haven. Hier kun je gezellig op een terras zitten en genieten van de omgeving. Bovendien kun je bij Hotel Zeeuws-Vlaanderen nog meerdere dingen verwachten.

hotel restaurant au port

Wat kun je hier nog meer verwachten?

hotelHet strand bevindt zich overigens ook niet ver van het hotel. Deze zit op slechts 20 kilometer ver. Over het hotel zelf, de twee verschillende kamers die ik gehad heb waren beide erg sfeervol. Ze waren ook voorzien van de volgende gemakken: ligbad, toilet, haarföhn en kaptafel, lcd led tv met ingebouwde dvd speler, koelkast en wekkerradio.

Wat natuurlijk ook een belangrijke factor is, is het personeel. Naar mijn mening hebben zij service hier hoog in het vandaal staan. Iedereen was daar erg vriendelijk en ze staan eigenlijk 24/7 voor je klaar. Dus wil jij er eens tussenuit, ga dan naar Hotel Zeeuws-Vlaanderen