Taalreizen bij Boot Taaltrainingen

Bij Boot Taaltrainingen kan jij verschillende soorten cursussen volgen in verschillende talen. Hoe kan jij Italiaans het beste leren dan in Italië zelf. Zo kan je een reis boeken naar Rome. Je vertrekt vrijdag middag en komt maandag middag terug. Het hele weekend ga jij met andere mensen de taal leren en de cultuur van Rome snuiven. Voor de lage prijs krijg je veel zoals:

  • inspirerende interactieve lessen in het centrum, inclusief lesmateriaal
  • o.a. bezoek aan de Sixtijnse kapel, een wijnproeverij en een koffieworkshop
  • de perfecte combinatie tussen taal en cultuur
  • de mogelijkheid om alles wat je leert direct in de praktijk te brengen
  • les van ervaren docenten Italiaans
  • intensieve begeleiding van het team van Boot taaltrainingen

Eigen ervaring is zeer goed

Mijn reis met Boot Taaltrainingen bis zeer goed bevallen. De lessen waren echt leerzaam en doordat ik deze taalreis heb gemaakt, moet ik zeggen dat ik een aardig woordje Italiaans spreek. Zo kan ik mij nu goed redden in Italië als ik daar met mijn gezin op vakantie ga. Met de lessen die wij kregen in Rome en het cultuur die wij daar mochten snuiven, ga ik over twee weken terug met mijn gezin en zal hun dan ook alles vertellen over Rome wat ik in een weekend heb geleerd. Zo hebben wij geen excursie nogig. Deze aanrader kon ik jullie niet onthouden en daarom plaats ik hem ook op deze blog. Kijk voor meer informatie op de website van dit bedrijf. Ik weet zeker dat je er geen spijt van zou krijgen.