Kies alleen voor het beste

bungalowparken Nederland

Bungalowparken Nederland zijn er meer dan genoeg te vinden, maar wil je een park wat voorzien is van alle denkbare opties dan blijven er maar weinig parken over. Of je nu op een campingplek wilt logeren, of in een luxe bungalow die van alle gemakken is voorzien. Op de Leistert ben je welkom, wat je ook zoekt of wenst. Rondom het park kun je tevens genieten van de prachtige natuur, mooie wandel en fietstochten maken om het vakantiegevoel compleet te maken. 

bungalowparken Nederland

Bij goed en slecht weer

Of het nu mooi of slecht weer is, de Leistert is een van de bungalowparken Nederland waar altijd iets te doen is voor jong en oud. Met de kinderen spelen in de binnenspeeltuin, of je gooit een balletje op de bowlingbaan. Heb je hierna trek gekregen dan neem je een lekker frietje in de snackbar van het park, maar uitgebreid dineren in het restaurant is natuurlijk ook een mogelijkheid. De kinderen worden vermaakt in het klushuis om de leukste dingen te maken.

Altijd gezellige Plaza

Voor sport, spel en lekker eten en drinken moet je in de overdekte Plaza zijn. Jong en oud vermaken zich hier met de vele faciliteiten die hier aanwezig zijn. Alle shows van het recreatieteam worden hier gegeven, maar ook het klushuis voor de kinderen is er te vinden. Een speellandschap voor kinderen waar zij zich uren kunnen vermaken, in het grillrestaurant een heerlijke maaltijd nuttigen. Vervelen is geen op een van de mooiste bungalowparken Nederland. Kom snel naar de Leistert en overtuig jezelf ervan en geniet met volle teugen.