Glamping in Nederland is Glamorous Camping

Leistert

De muren van jouw woning komen op je af. Je hebt er helemaal zin in; heerlijk buiten zijn en genieten van de natuur. Maar jij houdt je comfort hoog in het vaandel en zou het liefst in alle luxe op de camping willen vertoeven? Nou, dan is de glamping Nederland helemaal voor jou bestemd.

Glamping

Glamping Nederland

Glamping is Glamorous Camping en heeft een geschiedenis die dateert uit de 19e eeuw. Maar enkele jaren geleden popte dit concept op in de Verenigde staten van Amerika, Engeland en Nederland. Middels het kamperen in een tent of opstaltje wordt de beleving van een 3, 4 of 5- sterren hotel mogelijk gemaakt. De fanatieke kampeerder ervaart op deze manier enorme luxe in het bos; tussen de bomen of langs een kreek.

Uiteraard zijn er ook personen die glamping in Nederland op geheel eigen houtje willen ervaren, zonder tussenkomst van derden. Zij hebben geen boodschap aan service en zijn beter af aan selfservice. Vooral online worden er glamping tenten en glamping gare ten verkoop aangeboden. Hier gaat natuurlijk een veel groter budget mee gepaard, maar voor de glamper die er geen gras over laat groeien valt de investering met de tijd zeker voordeliger uit.

Glamping mogelijkheden

Camping

Ook in Nederland worden glampers in de gelegenheid gesteld om te genieten van de heerlijke natuur. Er zijn daarom veel natuurparken die het glampen mogelijk maken. Ook zijn er organisaties waar jij je glamping gare kunt huren. Maar wil je echt je eigen glamping tent en toebehoren, dan schaf je die geheel aan. Het boeken van een nachtje glamping kun je al voor €50 en wel oplopend tot de €400 per nacht en meer. Natuurlijk met diverse activiteiten inbegrepen waar je aan kunt deelnemen. Nu heb je wat informatie verzameld op het gebied van glampen. Aan de slag maar met de voorbereidingen en zorg voor een glamping beleving waar je nooit spijt van zult hebben.