Geniet van een heerlijke fietsvakantie vanuit fietshotel ’t Kruisselt

Als je een fietsliefhebber bent en het leuk vindt om routes te volgen door mooie omgevingen, dan is het zeker een idee om een fietsvakantie te plannen in Nederland. Als je niet in het noorden woont of in ieder geval niet in Twente, dan heb je nog heel veel routes die je kunt verkennen. Het kan heel leuk zijn om over bekende routes te fietsen. Je kunt dan lekker op de automatische piloot fietsen, omdat je niet constant de route hoeft te checken. Maar het kan op den duur ook wel een beetje saai worden. Je hebt alles al gezien en je zintuigen krijgen geen nieuwe prikkels die jou als mens kunnen activeren. Maar als je eigen woning je vertrekpunt is, dan ben je wel redelijk gebonden aan het aantal routes dat je kunt afleggen. Met een e-bike kom je heel ver, maar je kunt niet zomaar even naar Twente fietsen als je in Utrecht woont of in Leeuwarden. Het kan natuurlijk wel, maar als je dan eenmaal in Twente bent, dan heb je er al een flinke tocht opzitten. Het is dan niet echt meer mogelijk om ook nog in Twente zelf te gaan fietsen. Je kunt dan ook beter met de auto naar Twente reizen en daar een hotel boeken. Het mooiste is om een fietshotel te boeken. Dit is een hotel van waaruit je heel gemakkelijk kunt beginnen met verschillende fietstochten. Mocht je niet je eigen fietsen meenemen, dan kun je uiteraard fietsen huren in het fietshotel. Het is dan ook een goed idee om gewoon te kijken naar de mogelijkheden die je hebt als je bijvoorbeeld een kamer zou huren in Fietshotel ’t kruisselt. Hier kun je namelijk hele mooie en comfortabele kamers huren en je kunt vanuit dit fietshotel meerdere fietstochten uitstippelen door de Twentse natuur. Je hoeft in principe dus ook niet eerst met de auto naar bepaalde startpunten te reizen. Je kunt gemakkelijk zien wat je opties zijn als je op de site bent. Je ziet in ieder geval uit welke soort kamers je kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan kamers als: 

  • Standaard
  • Comfort
  • Comfort plus

Dat betekent dat je het zo comfortabel kunt maken als je zelf wilt. Weet je bijvoorbeeld dat je vooral de hele dag op pad bent en alleen in de kamer bent om te slapen, dan een standaard kamer een prima optie. Maar als je naast het fietsen ook graag mag ontspannen in het hotel, dan is een wat luxere kamer uiteraard ook een prima optie. Het fietshotel biedt je dan ook voldoende variatie om je vakantie helemaal naar eigen smaak in te richten. 

Boek jouw ideale fietsvakantie bij het perfecte fietshotel

Als je op zoek bent naar een locatie voor een leuke fietsvakantie, dan is Twente uiteraard heel geschikt. Qua natuur en fietsroutes zit je helemaal goed in Twente. Ook de accommodatie is uiteraard van belang en wat dat betreft is fietshotel ’t kruisselt een uitstekende optie. 

Neem contact op met het hotel voor meer informatie

Als je er via de site van kruisselt.nl niet direct uitkomt en nog wat vragen hebt, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen met het hotel.