Een groepsaccommodatie in Twente huren

In de mooie Twentse Achterhoek is veel natuur te vinden. je beleeft de natuur helemaal door een groepsaccommodatie Twente te huren. Gastenboerderij Kosman is zo een geweldige accommodatie die geschikt is voor een ultieme groepsvakantie. Denk aan een gelegenheid met de familie, schoolreisje of bedrijfsuitje. Een groepsaccommodatie bestaat uit meerdere slaapkamers waar twee tot drie personen in kunnen. Ook heeft de accommodatie een relaxte barrelsauna en een hottub om van te genieten en bij te komen op het terrein van de grote gezellige boerderij. Ook is er zeer veel te beleven in de omgeving van de boerderij en er is veel te zien. Je zit zo in een van de meest pittoreske steden van Twente in Overijssel zoals Zutphen en Deventer. Twente heeft veel boerenlandschap, weide en bossen. Maar ook prachtige wateren en meren.

De groepsaccommodatie in Twente

Groepsaccommodatie Twente is een ultieme vakantie voor zowel de ouderen, als volwassen als jongeren. Ook kinderen vinden het een fijne plek omdat er zoveel activiteiten in de omgeving zijn te doen. Er is een BBQ, een compleet uitgeruste keuken om de beste gerechten voor een grote groep in te bereiden of de mogelijkheid om de hele catering te laten verzorgen. Op het terrein bevinden zich een gezellige vuurkorf voor extra sfeer in de avond. Voor kinderen is er een speeltuin en een kinderboerderij met allerlei dieren in de buurt. Ook een boodschappen service is mogelijk vanuit de COOP in Holten. De kamers zijn zeer ruim en gezellig landelijk ingericht.

Activiteiten nabij groepsaccommodatie Twente

De groepsaccommodatie in Twente heeft talloze activiteiten en bezienswaardigheden. Naast dat je hele mooie fiets en mountainbike routes hebt kun je bij een verhuurbedrijf ook elektrische karren huren waar je met een aantal personen in kunt. In de dorpjes Rijssen en Holten kun je naar de markt. In deze dorpen zijn ook straatfestivals en muziek. In het Natuurmuseum van Holterberg kun je fietsroutes vinden die je kunt rijden. Ook fietsenhuur is mogelijk of de mogelijkheid een route per elektrische step te rijden. De Scheg is een zwemparadijs die slechts op een kwartier afstand ligt van Rijssen-Holten. Je kunt ook heel veel andere sportieve activiteiten ondernemen zoals klootschieten of schaatsen op de ijsbaan.