Dé kampeerwinkel van de Betuwe

Kampeer Oase Elst is de grootste en meest complete kampeerwinkel van de regio. Hier vindt u meer dan 5000 verschillende soorten kampeerartikelen. Wij verkopen onder andere gasflessen, slaapzakken, haringen en kampeermeubels zoals kampeerkasten, stoelen en picknicktafels. De kampeerwinkel is gevestigd in een dorp genaamd Elst. Dit ligt tussen de twee grootste steden van Gelderland, Arnhem en Nijmegen.

Uitklapbare meubels

Als u gaat kamperen is het verstandig om inklapbare spullen mee te nemen. Tijdens de reis nemen deze artikelen weinig plaats in beslag. In de caravan of auto passen nooit 4 stoelen, een hele tafel en een kast. Op de plaats van bestemming kunt u deze meubels uitklappen en gebruiken. Bij onze kampeerwinkel vindt u allerlei soorten kampeermeubels in verschillende maten, kleuren en merken. Wij bieden u de beste kwaliteit producten. Al onze producten komen van gerenommeerde merken.

De webshop van Kampeer Oase Elst

Kampeer Oase Elst heeft niet alleen een kampeerwinkel maar ook een webshop. Hier heeft u keuze uit meer dan 2500 producten uit ons assortiment. U kunt hier 24 uur per dag een bestelling plaatsen. Deze kunt u bij u thuis laten bezorgen of bij ons in de winkel. Bestellingen binnen Nederland worden vanaf €150 gratis bezorgd.

Voor vragen bent u welkom

Heeft u verder vragen over kamperen en producten? U kunt gerust contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Ook bent u vrij om langs te komen bij onze winkel. Wij helpen u graag aan de beste kampeerartikelen voor uw vakantie.