Camping Brabant De Achterste Hoef, voor een geweldige vakantie

Sinds wij bij Camping Brabant De Achterste Hoef zijn geweest willen wij nergens anders meer heen. Mijn man en ik houden allebei van luxe en vinden het slapen in een caravan maar helemaal niks. Onze kinderen vinden kamperen juist wel heel erg leuk. Voor de kinderen zijn wij dan vorig jaar toch gaan zoeken naar een leuk kampeerplaats. Via het internet kwamen wij toen terecht op de website van de hierboven genoemde vakantielocatie. Wij zagen dat naast kampeerplaatsen ook andere accommodaties geboekt konden worden. Dit was voor ons heel erg ideaal. Wij hebben toen gekozen voor een luxe bungalow voor vier personen.

Camping Brabant De Achterste Hoef

Bij Camping Brabant De Achterste Hoef kan jij heerlijk genieten van je vakantie

De bungalow zag er heel erg goed uit en wij hebben echt kunnen genieten van onze vakantie. Dit vakantieadres heeft heel veel faciliteiten, zodat jij je nooit kunt gaan vervelen. Zo is er een binnenzwembad en een verwarmd buiten zwembad. Wanneer het regent kan er dan toch nog gezwommen worden. Daarnaast is er voor de kinderen ook een indoor speeltuin en een grote buitenspeeltuin. Ook rijdt er een treintje rond op de camping. Voor mensen die graag actief willen zijn is er ook van alles te doen.

Camping Brabant De Achterste Hoef

Iedere dag verse broodjes

Op dit vakantieadres is ook een winkeltje waar er boodschappen gehaald kan worden. Onze kinderen halen om de beurt iedere dag verse broodjes. Zij vinden dit helemaal geweldig en wij natuurlijk ook. Camping Brabant De Achterste Hoef is voorzien van vijf sterren en dat is hij ook zeker waard. Er wordt veel luxe geboden, er zijn zelfs kampeerplaatsen met eigen sanitair. Voor mensen die niet graag naar een openbaar toilet gaan is dat helemaal geweldig. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jou? Bekijk dan eens de website, dan zal jij zien waar ik het over heb.