Boerderijcamping Brabant met een gezellige beestenboel

Mini Camping de Gijzel is dé Boerderijcamping Brabant. Een gezellige beestenboel in een bosrijke, landelijke omgeving waar je heerlijk tot rust komt. Je vindt het allemaal op Boerderijcamping Brabant de Gijzel. Op deze minicamping in Helvoirt vermaken kinderen en dierenliefhebbers zich prima. Camping de Gijzel is dé plek voor gezinnen en senioren die willen genieten van een welverdiende vakantie.

Geniet van een onbezorgde vakantie op Boerderijcamping Brabant

Ben je op zoek naar een rustige omgeving waar je kunt ontsnappen aan de drukte? Of wil je als gezin genieten van een onbezorgde vakantie? Dan kan dat uitstekend op onze Boerderijcamping Brabant. Deze minicamping is zowel geschikt voor jonge gezinnen als senioren. De camping ligt aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen. Op de minicamping kunnen kinderen naar hartenlust ravotten en spelen in de speelweide en de Oudhollandse speelwagen. De speelweide ligt op een goede afstand van de staanplaatsen. Ouders en oudere echtparen genieten dan ook van hun rust, zonder dat er kinderen om de staanplaatsen heen rennen.

Kinderen beleven de tijd van hun leven

De Gijzel Boerderijcamping Brabant heeft een grote dierenweide met kippen, konijnen, drie hangbuikzwijntjes en een minipaardje. In de aparte miniweide staan twee ezeltjes. Kinderen mogen met de dieren knuffelen, voeren en borstelen. Ze mogen zelfs op de ezeltjes rijden. Hoe leuk is dat? Naast de dierenweides beschikt de camping over een trampoline, schommel en een zandbak. Op minicamping de Gijzel beleven kinderen dan ook de tijd van hun leven.