Activiteiten voor op het strand

Frisbee

Eindelijk het is zomer en je gaat op vakantie met de kids! Het liefst lig je uren op die strandstoel te bakken in de zon, maar je kinderen eisen je aandacht op. Hierdoor kan je niet ultiem genieten van je momentje in de zon.. In dit artikel geef ik je twee tips waarmee je kinderen zich voor langere tijd zullen vermaken op het strand. Dit zal er voor zorgen dat zij zich goed vermaken zonder jouw aandacht elke keer te vragen en kan jij eindelijk van dat ultieme rust moment in de zon genieten!

Frisbee

Een activiteit die je kinderen voor een langere tijd zal vermaken is frisbeeën! Dit heb je namelijk niet zomaar onder de knie en vereist echt oefening. Je kan ze eerst even laten zien hoe het moet en hierna laat je ze met elkaar spelen. Naast dat ze geconcentreerd moeten gooien, zullen ze ook veel moeten rennen aangezien niet elke gooi goed zal gaan. Het is dus niet alleen leuk voor ze, maar ze kunnen ook goed hun energie kwijt zodat ze aan het einde van de dag heerlijk rustig zijn. Als je het nog leuker voor je kids wil maken kan je ieder een eigen persoonlijke frisbee geven. Zo kan je de frisbees bedrukken met bijvoorbeeld hun lievelingsdier, tekenfilm figuur of superheld.

Strandbal

Naast dat de frisbee een leuke strandactiviteit is voor je kinderen is de strandbal ook een aanrader. Hier kunnen ze veel verschillende dingen mee doen, waardoor dit je kinderen ook voor langere tijd zoet zal houden. Zo kunnen ze met een strandbal in het water volleyballen, ze kunnen ermee voetballen, elkaar afgooien of wie de bal het langste hooghoud. Zo zijn er nog tal van meerdere opties. Ook geef ik weer als tip mee om net als bij de frisbee de strandballen te bedrukken. Dit vind een kind altijd leuk en zorgt voor extra plezier!